Friday, 30 August 2013

Dekorasi untuk ruang makan dan dapur

grün wände idee deko elemente geschirr klapptisch stühle schlicht
Edisi mendeko-deko. Best sebenarnye tengok dekorasi2 yang cantik dan menarik. Even xdapat pun xpe, boleh jadi semangat 'n' sumber inspirasi untuk kite. Macam picture yg kat atas ni, suke kombinasi warna die 'n' susunan hiasannye. Sesuai untuk rumah yang kecil dan yang xramai isi rumahnye. 

kompakte küchen orange plastisch durchsichtig textur
Yang ni pun cantik, tapi jarang rasenye orang akan pilih warna ni walaupun sebenarnye warna orenla yang paling sesuai untuk tempat makan. 

kompakte Küchen Designs orange oberflächen kompakt
Oren lagi. Macam susunan die menarikkan b. Tapi design kitchen cabinet xberape cantik. Terlalu simple. Wah gitu! Hahaha.

kompakte küchen oberfläche blau auffallend
Ini sangat comel dekorasinye, sesuai untuk pasangan muda. Kalau yang tue pun bole, xde salah pun. Combination color yang sangat berani. 

küchenbereich holz lackiert farben wirkung bedeutung
Kalau tengok dari dekat, lantainye pun unik dari kayu. 

küchenbereich holz lackiert tisch retro vintage
Ade disediakan meja kecil untuk simple breakfast. 

küchenbereich hoch modern kühlschrank
Kabinet pasang siap untuk freezer yang teperinci. 

küchenbereich regale weiß zierelemente keramisch geschirr blumentopf
Hiasan dinding pun menggunakan warna yang sedondon dengan elemen dapur ni. Pendek kate ownernye sangat bijak memainkan warna dalam dekorasi dapur ni. 

kompakte Küchen Designs blau oberflächen kompakt
Menariknye.. Macam mane nak buat cam nie erkkkk..

attraktive wohnküche in rosa und weiß
Colornye I suke sangat. 

schöne tischdekoration in dem esszimmer
Sesuai untuk orang yang sangat rajin ni. Kalau ade anak kecik memang xbole nie. Huhuhu.

küche upgraden klassisch einrichtung blau glanzvoll oberflächen
Warna ni menghasilkan ruang nampak lebih kecil dan sejuk je kan. 

kreative Küchen Designs blau oberflächen essecke weiß möbel
Warna ni jarang gak orang pilih tapi kalau kene care memang cantik.  

bunt farbenreich schmale Küchen Interieurs kompakt  galley
Warna yang same tapi nampak lebih sweet. ;-)

ecke getränke bar hausbar küche zentrum
Selalu ramai yang akan buat macam nie maybe sebab lebih bagus sebab tempat basuh dekat ngn tingkap, kalau kat dinding nie, kang kene air, berlumutla mcm2la. Lagipun cuci pinggan sambil ade pemandangan best cikit. Walaupun pemandangan tu just dapur je. ;-) 

feng shui küche wärme einladend holz blumen
Hmmm. Idea dekorasi ruang makan warna kuning ni kreatif dan sweet je. Macam bole buat sendiri je ni. Huh. Macam hebat sangat. Kang senget2 jadinye. Huahuahua.

feng shui küche wärme einladend holz gelb blau hell
Unik.

küche gemütlich feng shui lehre trennwand tür holz
Simple but nice. 

feng shui küche wärme einladend holz gelb blumen essbereich
Ini satu gabungan yang sangat perfect. Pencahayaan kene dengan dekorasinye. Sume terletak pada kedudukan yang sepatutnye. 

küchen designs weiß küchenspiegel rückwand

spiegel im küchenbereich weiß möbel kochherd küchenspiegel

feng shui küche wärme einladend holz rot warm tulpen

klein küche esstisch platz reduzieren eingebaut


modernes küchendesign beige rot küche wände
Dapur ni buat kite rase nak duk lame pun xpe. Nak tenangkan fikiran pun xpe sebab rase tenang je color ni. 

modernes küchendesign beige rot küche essbereich
Duduk sambil bace buku pun bole. 

rote pantry schmale Küchen Interieurs

schmal kompakt küche türen holz hell küchenausstattung
Nampak kemas je dapur camni. 

schachbrettmuster boden schmale Küchen Interieurs eng design
Cantik tapi I xberape suke kalau terlampau banyak sangat hiasan. 

kompakt schmal küchen design weiß regale geschirr bunt
Terlalu simple sangat color die. Kalau diterangkan sikit lagi maybe akan nampak lebih naik dapur nie. 

originelle küchenbereich mit schrillen dekoelementen
Yang nie sangat simple dan elegan. Terbaik. I macam suka sangat yang ni. Macam jela. ;-) Hehehe.

Banyak complain la ko Zura! Weeerk. Hahaha. Macam terer sangat pasal deko2 nie. 

11 comments: