Monday, 19 August 2013

Hiasan Bilik Tidur Untuk Anak Yang Kongsi Bilik

bunte tolle hochbetten gras grün und weiß mit poster
Zaman sekarang nie, rumah sangatla mahal. Untuk anak yang ade laki 'n' perempuan atau keluarga yang duduk bersama tentu memerlukan bilik yang ramai. Lagi2 bila family yang duduk berjauhan datang tidur uma kite tentu memerlukan satu guest room. So, dengan hiasan bilik tidur macam ni boleh menjimatkan bilik. Hiasan macam nie sangat kreatifkan, bilik kecil macam ni bole isi 2 katil dan tempat untuk study lg. Hmm idea yang bernas jugak ni.

bunte tolle hochbetten in orange und gelb warm und gemütlich
Ini pun menarik tapi macam xselesa je tidur atas katil yang ujung katil tu. Macam tidur hujung kaki orang plak.  

bunte tolle hochbetten mit feuer roten akzenten
Simple 'n' menarik.

bunte tolle hochbetten zitronen gelb mit viel stauraum

bunte tolle hochbetten ausgefallenes design in hellen farben
Unik. 

bunte tolle hochbetten in meeresblau mit dunklen akzenten und wanduhr

bunte tolle hochbetten hell grüne nuancen dezente möbel

bunte tolle hochbetten gelbe und orange quadratische ornamente
Sweet.

bunte tolle hochbetten dunkle nuancen weiße wände
Cantik.

bunte tolle hochbetten cremefarbige schränke
Simple.

Hmmm. Duit tinggal bape hinggit berangan setinggi gunung. Huhuhu. 

4 comments:

  1. takpe berangan.. masuk dalam vision board..hehe..
    jemput singgah blog saya www.rehanswardrobe.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. :p Tq ye Rehana coz paham.. Hehehe..

    ReplyDelete
  3. cntiknya smua...tq sbb bgi idea!^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantikkan.. U r welcome.. Tq coz sudi singgah blog.. :)

      Delete